Kaki bengkak sebelah untuk 23 minggu kehamilan

Nak tanya kalau normal untuk kaki bengkak sebelah sahaja?

Kaki bengkak sebelah untuk 23 minggu kehamilan
4 Balas

Normal, sebelum tido boleh mintak tolong suami urut2 manja kat kaki, pakai stokin dan tinggi kan sikit kaki maksudnye sendal bantal kaki tu. Kalau duduk pun jgn biarkan tergantung.

blh jd normal klau ibu obes atau ibu byk brjalan https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

bnykkan berehat sis pakai stockin mlm..syukur sya 25 week kaki tidak bengkak masih okey☺️

ala...Kita 22 week tp xde kaki Bengkak mcm ibu lain.Terkadang rasa mcm tak pregnant plk 😂