Kaki bengkak

Nak tanya la mommies semua yang pernah mengalami bengkak kaki ada tak yang bengkak kaki tapi sebelah kaki je?🥺nak tahu sangat🥺sekarang saya 22w kaki bengkak tapi sebelah je kenala ea?🥲

3 Balas

inform misi nti sis . for now tinggikan kaki semasa nk tdo letak bantal. kaki kena tinggi skit dri kepala.. sllunya sb kita pluk bantal kaki sebelah kt bawa .. yg bawah tu yg bengkak kan?

10mo ago

Haah sis betul selalu tidur peluk bantal so kaki yg bawah slalu bengkak

Tinggikan kaki tu masa baring, letak bantal. Jgn lupa bgtau nurse sbb 22w awal lagi nak bengkak, kalau hujung2 takpe

kalau saya dlu,bengkak 2 2 kaki..badan simpan air byk org kata