Sakit bahagian pangkal paha / sakit celah kangkang?

Saya baru 2nd trimester, sejak 26-27wks, kerap sakit celah kangkang, macam sakit urat. Bila saya nak bangun dari duduk mesti sakit. Duduk atas kerusi dan bersila atas lantai, dedua sakit bila nak bangun ? ada mommies2 yang lain pun pernah atau tengah rasa jugak? Tahu tak kenapa? Thank you guys ?

5 Balas

Saya rasa benda yg sama..skrg 26w2d..tp x tau kenapa..😅.. Husband slalu bising kalau tngok saya lma sngt dduk/bdiri.. *1st time pregnant* -2/7/20-

Yup normal sbb baby dah turun ke bawah biasanya. So dia menekan2 bawah tu.

Sye PON rase macam tu seksa rasa

saya PON macam tu seksa rasa

normal