Pregnant ke tak??

Saya baru 2 hari delay tapi rasa sakit perut2. Buat test. Dia keluar tanda samar mcmni. Tapi bila pegi klinik. Doctor buat urine test negative pulak

Pregnant ke tak??
70 Balas

Sis tggu lg semggu inn shaa allah kaler tu akan lbh terang dan jelas...

Hi sis. Boleh try guna clear blue yg digital tu untuk lebih tepat. 🤗

sy pun mcm ni samar2 try lepas 1 minggu lagi.. insyallah da terang

Tunggu sminggu lg.. Bgun tdo trus check... Awal pgi hormon tinggi

Cuba clearblue digital.. rm40+ kat watson.. digital mmg tepat

5y ago

Dekat guardian 30+...tgh promo.. Hehe

Semoga ade rezeki sis sy doakan.. Amin

Test lgi nnti selang berapa Hari.. klu boleh pagi2..

samar2 tu positive.. i dulu pon camtu

Ada tuh sis. Cuba cek awal pagi kencing pertama.

Tunggu dulu seminggu dua .. then test balik 🌹