nk tahu

Saya bagi ssu kt ank umur sbln trlalu kerap smpai dye munthkn bnyk sgt..sy cmpur bf n fm..siang fm mlm bf..dye asyik mkn tgn dye mgmuk mcm dhga,sy bg la dye ssu..

7 Balas

dulu anak no2 saya sllu mcm ni tiap kali lepas menyusu mesti muntah bukn muntah sikit2 muntah mcm air terjun kdg kluar dari hidung sekali ... cek g doktor kata normal la sebb baby baru nk membesar usus diorg pun baru nk proses segala benda ..

Biasa sis mmg baby sometimes nak perhatian mummy dye. Dulu baby sy dalam pantang pon mcm tu sy df baby sampai muntah. Rupanya baby nak ngempeng puting mummy dye nak dekat dengan mummy dye.

Mayb dia nak awak main dgn dia..kdng2 baby nagis bukan lapar.

Bby nnges bkn smata nk susu ye...

Hisap tgn bukan tanda lapar

Kdg2 baby nak sembang tu

Tq smua