Ingin tahu

Saya anak first mgandung bersalin normal.anak ke 2 emergency Czer,doc ckp fetal distress.yg ke 3 pregnant twin..blh ke nk vbac? Tq momy yg ade pgalaman

3 Balas

secara generalnya, boleh. tapi in the end kena tengok condition sis dan baby semua macam mana juga. sebab sis pernah bersalin normal sebelum tu, jadi chances untuk berjaya vbac tu lebih tinggi dari orang mcm saya yg anak first dah csec. saya pun cuba nak vbac kali ni. jum gali ilmu dulu untuk prep diri supaya boleh vbac. nak vbac kena prep dari awal pregnancy, kerja keras sikit 💪🏻💪🏻💪🏻

11mo ago

Sy setuju momy..masih mgali ilmu utk vbac

Ikut position baby & keadaan ibu mcmana

11mo ago

mean boleh la ye..baik . hopefully semua berjalan gn baik la ye

gap ank ke 2 dgn yg now brp lama sis?

11mo ago

2 thun