FOLIC ACID IN PREGNANCY

Saya ambil Supplement brand NutriFer. di dalamnya terkandung 230mg Ferrus Fumerrate 0.9mg Folic Acid 50mg vitamin c 0.06mg B12 14.28mg cooper Gluconate. soalan saya, adakah ia mencukupi untuk kandungan saya?

FOLIC ACID IN PREGNANCY
1 Balas

better consult 1st dgn doc..doc lebih tahu puan prlukan brp mg folic asid spnjng kehamilan.. biasa kami mkn pil yg d bekalkan oleh kk bila msuk trismeter kedua doc akan tuka jenis yg lain pula utk bby dlm kandungan