ibu2 nak tanya ni..

saya ambil perancang noriday.. masaalah sya.. esok sy dtg ke klinik untuk ambil stok ubat .. sekarang ni kad kecil saya hilang.. dengan wallet2 hilang.. macam mana esok ya.. ada x yang pernah macam saya... nurse doktor marah tak...

1 Balas

Xpa asal kn awak ingat bila temujanji, sbb nurse ada simpan buku yg tertera tarikh temujanji awak..bgtau kad hilang, nurse akn beri kad temujanji yg baru.. Mksure lps tu jga elok2,😊