ada tk siapa2... yg suami kena dtg klinik.. untuk ambil darah juga?

Esok.. sy ade appoinment sbb sangkut kencing manis.. dlam masa sama nurse suruh suami dtg ambil... sbb suami pon kna ambil darah... untuk apa ye??. Ada siapa2 tahu

13 Balas

Saya pernah. Ntk hiv test (skali je suami kene amik. Kalau pregnant ank ke dua suami dh tk perlu amik, diorg just nk record aja). Satu lgi nk check ada pnyakit berkaitan kelamin ke tk (if im not mistaken, maaf kalau slh). Tp itu apa yg misi habaq la.

Ada juga..kalau nk check thalasemia..incase wife ada thalasemia..dia akn suruh husb amik drah jgk..sbb nk pastikan husb ada thalasemia ke tak...kalau dua2 ada..kemungkinan..baby akn ada..itu yg sy tahu..

sy ms bukak buku pink sy sorang je nurse amik hiv test.. suami xkn apa² test.. maybe ikut klinik kot..

Macam saya, suami tak perlu datang. Sepanjang check tak pernah kena ambik darah suami

Ada.. Suami saya kena masa hari pertama buka buku pink dulu..

untk test hiv..ad sstgh klinik buat test hiv jgk untk suami

Aik. Tak pernah dengar pulak. Tak tanya nurse ke

Suami kena Ambik darah sikit jer test hiv.

Hiv test...mule2 pregnant wajib kena cek

Biasa tuk talasemia.kes kan?