Perancang Noriday

Assalamualaikum ibu-ibu semua.. Nak tanya, ada ke yang ambil perancang noriday? Macam mana dengan kitaran period ya? Teratur tak? #mohonpencerahan #marikongsipengalaman

2 Balas

Saya bulan 10 tak period. Bulan 11 datang macam biasa. Tapi sekarang ni untuk bulan 12 saya dah lewat seminggu masih tak period lagi.. Normal atau tak kalau macam tu? Perlu ke saya tukar perancang?

Sy mkn noriday dr ank 1st n 2nd..ok je period...sy dtg 5hri shja..kdg2 ikut hormon jga..ade yg blh accept n ade yg xblh..