Perancang kehamilan

Saya ambil perancang depo lepas habis pantang, tapi disebabkan 1st time mom, czer pulak kita ikut je lah saranan nurse tapi non stop bleeding yaaa. Skrg baby saya dah 3 bulan. Next month appointment cucuk depo kali ke 2 tapi saya dah inform nurse dah taknak cucuk depo sbb rimas sgt kehidupan ni nak kena pakai pad sentiasa. Dia suruh ambil pil. So nak tanya mommies semua, if ambil pil kita still kena buat double protection ke contohnya mcm pakai kondom. Risauuuuu

10 Balas

saya pakai pil yasmeen je sis. alhamdulillah ok je setakat ni