Susu apa ibu2 minum sekarang? Saya 22w 3d .. mohon bantu

Saya ada tengok review susu rizqi mamadil ada yg pernah cuba? Boleh bagi feedback tak? Sebab tengah survey susu sekarang ni 🥺🥺

19 Balas

saya tengah consume susu rizqi... saya bagi 10/10 utk u cuba. sya ada drh tggi n kcing manis msa mngndung... but since i consume... kncing mnis n drh tgi x da lagi... n rasa dia sedapppp... itu yg pling best...

3y ago

sy pon consume susu mamadil ni..mmg elok sgt..minum pon tekak x loya..org yg ada gdm pon elok minum sb nya gula dlm susu tu dia guna gula nano iaitu gula yg mmg sesuai utk ibu mngandung..plus kulit jdik cantk, cerah..ekzema sy pon semakin baik..10/10 sy bg..