Susu apa ibu2 minum sekarang? Saya 22w 3d .. mohon bantu

Saya ada tengok review susu rizqi mamadil ada yg pernah cuba? Boleh bagi feedback tak? Sebab tengah survey susu sekarang ni 🥺🥺

19 Balas

saya tengah consume susu rizqi... saya bagi 10/10 utk u cuba. sya ada drh tggi n kcing manis msa mngndung... but since i consume... kncing mnis n drh tgi x da lagi... n rasa dia sedapppp... itu yg pling best...

3y ago

sy pon consume susu mamadil ni..mmg elok sgt..minum pon tekak x loya..org yg ada gdm pon elok minum sb nya gula dlm susu tu dia guna gula nano iaitu gula yg mmg sesuai utk ibu mngandung..plus kulit jdik cantk, cerah..ekzema sy pon semakin baik..10/10 sy bg..

sy minum susu rizqi sejak 7 8 week..sedap..tak rasa hamis..byk perisa..hb pun ok..11 ke atas je tiap kali check👍

sy minum susu rizqi mamadil. alhamdulillah ok. even ada gdm pun boleh consume susu rizqi ni 😊

3y ago

alhamdulillah ok.. bsp so far cantik.. sy minum pagi masa breakfast.. sebab sy makan iberet malam. in shaa allah ok minum susu rizqi 😊

anak pertama dan no 2 ni minum anmum materna coklat.. yg lain takut tak bole telan 😂

Susu rizq mamadil paling best sis . Sy ada jual , klu sis nk sis blh reply comment sy 😊

3y ago

Sis blh ws sy ye . 01112981022

Saya cuma minum fresh milk 🥛 kurang sikit kalau susu bancuh tu, xleh telan 😢

Lazz susu kambing daripada yang original sampai la yg berperisa semua sedap

susu rizqi baik untuk naik kan hb sedap lgi tu sya suka coklat dan kurma

Saya boleh minum susus HL je , susu lain tak boleh loya tekak 😂

sy minum susu hl je ..drpd awl smpi third trimester..