period ketika dalam pantang

Saya ada soalan lah, harini saya dah masuk hari ke 39 dalam pantang and masa 2 minggu lepas bersalin tu segala darah nifas apa tu semua dah stop then seminggu lepas tu period saya dah mula datang, pelik jugak sbb datang awal tapi bila google dia kata antara sebabnya saya tak menyusukan anak. Tapi saya lagi pelik sebab darahnya terlalu banyak macam darah nifas, sebelum ni mmg tak oernah darah banyak macam ni tak sampai brp jam nk kena tukar dah. Boleh sesape explain tk benda ni ?

1 Balas

awak kene bgtau dgn Dr. takut awak terkene pertumpahan darah