Darah Nifas

Nak tanya darah Nifas ni kalau dah sebulan lebih masih berdarah lagi ke? Hari tu dah stop cuma keluar sikit je..start semalam keluar banyak..macam hari ke 3@4 period tu..ni darah Nifas ke darah period? Xde bau.. Sy 1st mom sori kalau Tanya Soalan macam ni.

1 Balas

nifas max 60 hari. klu dh sblm ni darah stop lebih 2 minggu, dikira haid.

4mo ago

walaupun Nifas keluar sikit² tu kira dah stop ke maksudnya? kalau haid means sy kena pantau darah ni dalam seminggu ya?