Darah nifas or period

Hi. Saya masih dalam pantang. Baru 39 hari. Darah nifas kalau ikutkan dah takde sejak hari ke 35.. Tapi harini hari yg ke-39 tiba tiba keluar darah merah macam darah period. Saya tak bf anak pon. Cuma ada pam dalam seminggu je. Lepastu takde dah. So ni darah apa ?? 😩

3 Balas

max 60ari sama mcm saya. sudah 45 hari , sejak 43hari dh stop pastu hari ke 49 dtg balik mula2 pelik mcm period pon ada haha tp mak saya ckp maybe saya sjenis yg lambat habis , ni dh hari ke dr hari ke 52 dh stop sampai la ni..terpaksa mandi nifas lagi😅

nifas tuu sis, dia mmg akn tetibe xkluar lgsg, n tetibe dtg balik .. klau period jarak dia, lepas berenti nifas, dlm sebulan-2bulan bru dtg ..

nifas max 60hari. so for me consider as nifas

6mo ago

ohhh okay terima kasih 🫶🏻