Air ketuban

Saya ada soalan.. Air ketuban berlebihan.. ada apa2 efect pada kandungan tak? Sekarang saya 28weeks dan ada gdm on ubat. Boleh kongsi pengalaman sapa yang ada kes macam saya.. nanti kena paksa bersalin ke pada kandungan 38weeks? Terima kasih semua..

1 Balas

Saya ade pengalaman air ketuban lebih Dr. Suspek sy kencing manis, tp alhamdulilah sy bersalin normal

2y ago

brp bacaan air ketuban awk, dan masa tu minggu ke brp kelahiran