AIR KETUBAN BANYAK

Hi mommies, ada tak sesiapa yg ada pengalaman or tengah mengalami air ketuban banyak? Sy normal GDM tadi bru minum air gula. Dah kena refer ke O&G sbb air ketuban..Risau... #28weeks #2ndbaby

4 Balas

pngalaman Thun lps ank no 3.ketuban byk refer ke o&g ,sekali doc detect baby x okay .. ad bt jgk sample yg ambil ketuban dengan air dalam kepala baby untuk genetic, alhamdulillah normal tp smua kuasa Allah .. pjng jgk kalau nk story ..apa pun bersiap sedia dengan apa yg bakal dtg ,semoga dipermudahkan.. insyallah baby okay

5mo ago

alhamdulillah , bby sihat bahagia disyurga sana🥲 .. semoga awak dn bby Selamat Dan sihat hendaknya 🫶✨

Dari anak first air ketuban banyak. tinggi. 23-26 bacaan air ketuban. yg normal sepatutnya tak boleh lebih 20. Kurangkan manis. dan carbo. air ketuban turun 18. Alhamdulillah anak first sihat. dah 2tahun 5 bulan. No 2 otw. dah 32week.

10mo ago

alhamdulillah boleh la cuba petua ni..tengkiu mommies...smoga selamat melahirkan

Ye sy pon baru jumpa doc , scan air ketuban bnyak smpai 19,5 (32w ) Tp doc takkata apa pon .. just pantau ja , lagi 2minggu doc nak scan balik . Sis punya bacaan air ketuban brpa ye ?

Kita sama sis, sy pon air ketuban bnyk. Tngh tunggu hri nk jumpa dr pakar pulak. Risau amat ni

11mo ago

semoga takda apa2..risau jgak ni