Mintak Pendapat Untuk Mummy's Yang Ada Experience.. Sebap Saya Umur 20 Thn.. Anak Pertama Kawin Muda..

Saya ada rasa mual tapi jarang muntah, dalam seminggu 2-3 kali dan malam ari2 sakit macam nk period pain .. Tepi perut Kanan Hingga Celah Peha Rasa Lenguh.. Normal Ke?.. Kadang perasan saya ckp, saya gugur ke.. Tapi darah tak keluar pun.. Nak tido tak selesa,tulang belakang.. Jadi cepat penat n asyik nak tido je.. Tak ada selera makan.. Kadang rasa lemah sangat badan..

2 Balas

Normal tu sis. Dapatkan rehat yang cukup. Kalau rasa badan sakit teruk, jumpa doc.

4y ago

Baik terima kasih..

Normal..rehat dengan secukupnya

4y ago

Baik terima kasih