Spotting sedikit adakah normal untuk 7w Pregnant

Saya ada notice sedikit spotting , adakah ini normal dan tidak menggangu kandungan?. Ini pertama Kali Saya pregnant, jadi sangat merisaukan 😢. 3 tahun menanti.

1 Balas

Better g klnk sis. semoga d permudahkn

3y ago

dah pergi tadi sis ..tp doctor scan xnampak apa2, and dia suspect sama ada kandungan kosong. tapi saya 2 minggu lepas pergi scan doctor klinik lain. Ada nampak kantung cuma BBY belum dapat nampak sebab baru 6 week Masa tu. before scan haritu doctor bagi minum air banyak2.