Assalamualaikum

Sy pregnant da msuk 5minggu..tp sy ada pendarahan sedikit. 2ary lepas sy pergi klinik utk scan..doc bgtau xde mslh ap2..cume nye ad spotting sedikit smpai ke ary ni...adakah normal tu ye..?#advicepls #pleasehelp

1 Balas

sama macam saya ada pendarahan tapi tak banyak . haritu ada scan alhamdulilah ada kantung dalam rahim . tapi sampai sekarang still keluar darah . semoga tak jadi apa apa la . Aamiin . #babyfirst

1y ago

Alhamdulilah...tu la harap2 xde jadi ap2 jgk...thanks sis sudi jwb...😁