spotting coklat

adakah normal spotting coklat yang sedikit? saya sudah berjumpa dokter , dokter suruh tunggu dalam 2 minggu . sekarang sudah keluar 4 hari#bantusharing #seriusnanya #pregnancy #pregnancy

1 Balas

normal. spotting tu dia drah coklat tp kuantiti sikit. tp bila spotting tu kerap dn jd pattern lain , jumpa dgn Dr cpt sbb tu atr tnda2 kgguran. sy dlu mula2 spotting lpastu pattern tukar kpd darah sikit, sy pkai pad ultra-thin. lama2 jd byk dn tukar pad biasa. 8hari bleeding dn disahkan gugur. tp awk jgn risau.apa2 rujuk Doktor.