Masalah keputihan masa hamil

Saya ada masalah keputihan yang sangat banyak masa pregnant..saya tak tau dah apa cara nak buat keputihan ni hilang...at least nak kurangkan...tolong saya pls...

23 Balas

cuci miss v dgn air rebusan sirih.. lps rebus pastikan trus guna jgn biar smpai sejuk n blh campur dgn air biasa supaya suam2 kuku.. alhamdulillah sya slalu amalkan cara ni so far keputihan kurang.. n kalau boleh elakkan2 mknn yg masam2, tu salah satu penyebab kputihan kluar..