Keputihan

Salam ibu².. Ade tak cara nk kurangkan keputihan semasa hamil.. Tq ?

5 Balas

Cara tradisional rendam dgn garam bukit, sireh n asam keping letak dlm air suam2 panas skit lpstu duduk dalam dalam bekas yg muat pinggul sis tu(rendam)

Pergi klinik sis. Nanti dapat ubat untuk kurangkan keputihan. Sis boleh juga kerap tukar seluar dalam. Kena kerap tukar.

Nk tny, mcmna ye doktor detect positive gbs? Mlalui ujian air kencing ke?

4y ago

Ouhh ok. Tq sis

bgthu doc . nnti doc bg ubat

Minum air masak banyak sis