Kulit Kepala Kering Dan Berjerawat

Saya Ada Masaalah Kulit Kepala, Semenjak Mengandung Skrg Dah 10minggu,kulit Kepale Saya Kering Dan Tumbuh Jerawat, Adakah Itu Perkara Biasa dan adakah mmg normal begitu d sbbkan perubahan hormon,dan boleh kah Cadangkan Shampoo Apa Yg Sesuai, Skrg Sy Guna Head & Shoulder... Sy mengandung ank pertama dan tiada pengalaman.

1 Balas

Kalau sebelum pregnant tak pernah ada masalah macam tu, tiba2 time pregnant ada, tu sebab hormon mengandung la tu. Memang pelik sikit masa mengandung ni ☺️☺️

5y ago

Ouhhh.... Ye ke, terima kasih atas pencerahan