kulit kepala kering

hii..anak sy dah msuk 5bulan..kulit kepala dia tiba² jdi kering mcm berkelimumur..sy prasan dia slalu garu² kpala dia..ada tips tak nk buat mcm mana..shampoo pun sy dah stop pkai..pakai kn baby oil boleh ke?#firstmom

1 Balas

Pakai mild formula shampoo sis. Boleh cuba - Aveeno - Mustela - Cetaphil - Sebamed - QV Kalau saya tak suggest baby oil takut nanti jadi lagi teruk. But you can try and error with baby oil