KULIT KEPALA BAYI KERING

Asalamualaikum mummy..Ada yg tau x cara atau shampoo yg boleh hilangkan kulit kepala kering mcm kelemumur..baby saya 6 bulan rambut mmg lebat..baby pakai shampoo pureen..dah letak baby oil sbelum mandi..tapi sama je..x ada perubahan..terima kasih

2 Balas

Waalaikumussalam, anak saya pernah alami sebelum ni dari baru lahir sampai umur 1 tahun. Doktor kk di tempat saya suggest guna shampoo 'sulsen blue'. Alhamdulillah, lepas tu sembuh. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

2y ago

puan, selsun blue tu puan guna masa ank umur setahun ke?

hye mummy.. mummy boleh try set skeenz ni mummy.. anak kawan ibu guna yang ni alhamdulillah mummy.. mummy nak tahu lebih details.. mummy boleh wsp ibu www.wasap.my/60138661354 ibu akan tolong anak mummy