nak tanya kalau kluar darah ketul kenapa ya

saya ada kluar darah beku tapi kecil2..sakit bahagian bawa perut saya..macam dlm gambar nie darah saya kluar

nak tanya kalau kluar darah ketul kenapa ya
16 Balas

Sis better u terus pergi hospital sbb bukan kepakaran kami tuk menjawab soalan u tu .. If ade bleeding trus ke hospital jgn tunggu tunggu lagi sbb sblm ni mase i dtg ke PAC sis katil sbelah i baby dia meninggal dlm perut sbb bleeding n lambat dtg ke hospital so kalau preggy if ade kelainan trus lah ke hospital 🙏

Dah test ker...mngandung ke x...klu x mngandung tu darah haid...sy kalau haid lewat seminggu...ketul2 tu kecik tu...sy selalu besar2 pekat lg...senguggut

Ptutnye bila dh lewat period, buat test terus. Jadi senang nk tau bila keluar darah cmni samada tu period atau gugur

But test la dulu..susa juga nak tau jenis dara apa...kalau test tdak tahu

samada period/ancaman keguguran..sis dh cek upt ke belum?...

Tu dah tande2 nk bersalin sis

Better trus pi jumpe yg lbih pakar

Klu sy.. ni darah period.

Check hospital sis

Pergi check Doktor