pantang ke 34 hari, dah hari ke 4 darah merah fresh

assalamualaikum, saya dah hari ke 4 kluar drah merah fresh dan stiap kali slepas kncing kluar darah ketul/beku kecik2... ada yg ibu2 ada pnglaman mcm nie.. pleasss tolong#firstmom #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Ms anak 1st sy pn mcm ni. Byk sgt darah..ada sekali keluar mcm isi, org ckp darah bantal yg mmg elok keluar.

12mo ago

ouhh cam tu.. trima kasih bnyak2 sis bgthu.. sebb sy rsa takut tmbah2 nie first pengalaman.. tnya nurse 2 hari lpas,nurse cuma jwab drah nifas 60 hari kluar