Selamat ptg

Mcm mn nak kira ya kitaran haid nie 27hb... Jam 11. 30 ada darah spotting kluar 28 hb sana 29hb .... Bru darah kluar mcm biasa ada darah beku kluar sikit 30hb... Darah tggl sikit jak darah kluar Ada kh nie darah spotting

1 Balas

spotting only spotted setompok. kalau mcm biasa ade blood cloth buka kira spotting.

2y ago

tanda pregnant sama dgn tanda nak period. xboleh main ikut tanda2. kena buat upt test. kalau 1line kira x ngandung. 2line ngandung tapii bacaan dlm masa 10minit je. lebih dri tu dh kira evap line. lagi 1 period x tentu. ade org biasa 6 hari kekdg tetbe boleh jdi 3hari sbb hormon unbalance.