upt positif

Finally test upt sekali lagi lepas missed period 6 ari... Line Terang sgt....

upt positif
77 Balas

kat sini sy nak berkonsi.. jamu ni yg ada masalah period..sy pon amal kan juma ni..kalau ada sape² yg nak anak bole cuba jamu ni..Insyaallah belom cuba belom tahu kan..mna tahu rezeki puan🥰

4y ago

http://www.wasap.my/+60183993295/JSP

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻. Take care ye dan semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Aamiin 🤲🏻🤗 #TAPsupermoms

Alhamdulillah. Tahniah sis. Jaga diri elok2. Jaga makan. .sis doakan kami ye yg masih ttc smoga diberi peluang memperolehi zuriat sendiri.

5y ago

Tq sis... Harap sis akn dpt zuriat secepat mungkin.. Amen

sye dlu misses period sbulan bru test sbb xpnah expect pun🤭rancang lain tpi allah bgi rzeki awal..elak mcm mna pun xjdi jgk

Tahniah sis sekoga bby sentiasa dlm keadaan baik2 saja..dan sihat2 selalu sehingga selamat melahirkan nnti aamiin

Tahniahh sis. doakan saya pulakk yeee. Dah delay 58 hari. last period 18/11/19. tapi still negatif 😞😞

4y ago

yekee sis. nty sy g cek. Risau jugak hormon kacau. 😭😭😭

Tahniah... Seronokkan bila mula2 tengok naik 2 line.. Mcm sy lama menanti bila tengok rasa x percaya pula 🤭.

5y ago

Tahniah..

MashaAllah. Terang betul. Congratz mommy! Have a great pregnancy journey! May Allah ease! ❤️😘

Tahniah sis...semoga bby sentiasa membesar dgn sihat...doakan saya juga yeaa..aamiin

5y ago

Ok sis... Harap sis akn mengandung secepat mungkin. Amen

Alhamdulillah tahniah sis...smoga dipermudahkn segala urusan sis