TIADA TANDA

Hi, Saya ada ambil clomid pada CD2~CD7 sebagai perancangan untuk hamil. Dan menggunakan kaedah opk, CD14 terang tetapi saya tiada tanda tanda ovulasi termasuk tiada keputihan seperti putih telur tu? Breast pun tidak sakit (Every cycle both symptom ni ada) Cuma rasa cramp sahaja di kedua dua bahagian ari ari. Normal ke?

2 Balas

Sy da 3cycle on clomid tp tk berjaya hamil.. Setiap bln late period upt -ve last² period.. Sakit bgian ari² normal klu on clomid.. Moga awk ada reziki..

5y ago

Ohh ahh normal sis.. Amin³

Mana nak dapatkan clomid tu?

5y ago

Clomid ni boleh beli kat farmasi tp before tu kena consult dgn doc dulu. Sbb setiap orang dia ada lain lain kes.