36 weeks 3 hari keluar lendir putih macam keputihan

saya keluar lendir macam keputihan yang sangat pekat macam yogurt . tu tanda tanda ke ? sebab lepas keluaq lendir tu celah kangkang asyik sakit ari ari pon sama yang membuatkn nak berjalan tu susah#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

tanda tu sis, jumpa doc terus klau nak selamat n klau kita xpasti .. gi sana terus .. klau dah ada tanda cani, doc check dh ada bukaan, dia akan cucuk ubat matang paru² .. klau belum bukaan, mgkin dia sruh bedrest kt hospital..

6mo ago

semoga semuanya dipermudahkan 🥰🤲 Aamiin YRA