Sakit ari ari

Hi mommies . Sy dah 38week tanda nak bersalin tu belum ada lagi tapi setiap kali baby ngeras atau gerak ari ari sy mesti sakit . Kelengkang dgn pinggul sy pun slalu sakit klau sy berjalan . Itu tanda nak bersalin ke ? Masa anak pertama dulu takda rasa macam ni #mommybuntu

3 Balas

dulu takde sakit mcm ni trus sakit nak bersalin jee . trima ksih infonya 😊

Mmg normal sbb baby dah turun ke laluan. Kena get ready je

baby dh turun ke bwh sbb tu sakit

3y ago

ni dah berapa hari sakit bila bring nak bngun mcm nak nngis sakitnya 😅