JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

Sy ade 4 bboi..10thun kawen..8thun tggu bby gel sjk ptnen ke 2 tp allah x izinkn lg..skrg pretnen ke 5..smoga Allah izinkn bby gel hadir dlm fmly kmi amin...

Masing2 kena tau subjek SAINS.. sperma dan ovum.. X dan Y.. tgk video kat utube utk at least tahu ilmu ni.. xde salah pun dapat anak perempuan.. kalau dijaga elok, anak2 ni yg akan pimpin kite ke syurga.. semoga dipermudahkan urusan sis..

5y ago

Betul tu sis . Aamiin semoga anak2 saya jadi saham akhirat utk saya dan suami