JANTINA BABY.

Saya ada 4 anak perempuan . nak minta pendapat mummies semua , macam mana ye kita nak merancang dapat anak lelaki? Ada petua atau kaedah pape tak?

122 Balas

sy ank kedua boy...janji sihat selamat ...rezeki allah bg aamiin

Ya Allah, surrounding by toxic people. Banyakkan bersabar ya. Hugs!

Aamiin.. Semoga kakak lahirkan anak lelaki yg sihat... Insyaallah.

Sy.. Tiga2 ank sy lelaki... Biasa sis mlot org.. Buat xthu jee...

Rezeki Allah tu luas sis. Semoga sis dipermudahkan segala urusan

Sya sekarang 2 orang boboy..yg nk lahir bln 12 pun boboy juga..

Kalau saya cakap je sis bernih datang dari anak dia snang sis

Semoga sis diberikan kesabaran dan dipermudahkan urusan

Lps period,cuba bersama hanya pd hari subur, insyaAllah

Biar org tua tu mampus dlu sblm kau beranak kak, njirr tol

5y ago

ishhh stresss btul ade org tue gitu