Pendapat pasal travel waktu pregnant

Saya 7months pregnant.. Nk tanya pendapat mommy yg berpengalaman.. Tape ke kalau selalu travel even dh 7months? Sebab kalau pergi kerja mesti 300km drive atleast..

1 Balas

Takpe je sis, sy dulu ulang alik baru pahat - alor setar sampai nak dekat due. Cuma pastikan duduk dlm keadaan selesa, sentiasa berhenti mana2 rnr utk regangkan badan

5y ago

Tkpe sis, bykkn doa sepanjang perjalanan. Sy dulu pun masa tu preggy anak sulung, tgh study. Asal cuti je balik kg 😂