Now 9weeks of pregnant and kena pergi travel to Singapore for work naik ✈️

Saya nak tanya pendapat, saya kena travel untuk kerja ke singapore pada 4-6hb September ( bersamaa 11 weeks of pregnant) soooooo nak tanyaaa boleh ke and selamat ke kalau nak naik Airplane??

3 Balas

Saya nak g bangkok masa 11w, doc bagi je. Tapi doc bagi surat details pasal baby siap siap in case apape jadi kat sana. Tapi kena tau limit diri sendiri lah ya. Make sure rehat, hydrate dan makan secukupnya. Kalau no problem dengan your pregnancy, should be fine. Anything mintak izin doctor okay! Lol

sy pun kene travel naik flight nanti week 13...Dah tnya doktor, doktor ckp okay je xde masalah naik flight selamat je.....cuma sy baca kat sini mase touch down tu kene angkat punggung sikit

awk kne tye doc.. tgk condition awk n kandungan camne