travel

Assalamualikum mommy. kalau dah 34 weeks boleh ke sy nak travel dari Jb ke Kl dgn kereta? ada mommy yg berpengalaman? any advice?

3 Balas

Wsalam.. Better ade someone yang teman.. Incase anything happen.. Yang paling penting, semua kelengkapan baby dan mommy kene prepared dalam kete.. Kalau sorgx, please make sure your condition okay untuk travel jauh..

Sy pernah mggu 36 dri ganu ke jhor. Tp sy prepare brg2 utk labour room dlm bonet. In case baby nk kluar awal. Buku pink jgn lupa bawa.. standby dlm handbag. 😊

5y ago

Since tahu mgndung. Hubs xbg naik moto. Bwak keta. Smua dia drive kan. 😅

better tny doktor dlu