Masa dalam Labour Room asben sempat teman ke x?

Saya 3kali bersalin, anak 1st ja asben teman. Yang 2nd &3rd xsempat teman. Masa anak 2nd, nurse nk tolak dlm lb, kol asben byk kali xdpt. Yg smpat inform mak ayah ja. Padahal dia ada ja kat hospital tu. Msk lb xsmpai 15mnt, sy da bersalin. Dia masuk p iqamat ja kat baby. Baby 3rd pon sama. Kita da sakit tunggu turn p lb, dia boleh p kedai nk beli kurma katanya. Sy msk lb terus bersalin. Dia msk iqamat jugak. Kita plan nak dia teman, tapi Allah plan cantik lg. No 4 mi xtaula camana pulak ?

2 Balas

suami saya pulak teman dlm labour room masa tengah layan contraction. tapi saat nak meneran tu dia takde, pegi solat subuh pulak. masa tu doktor siap tanya taknak tunggu suami ke, saya ckp taknak , nak push terus sebab nak cepat2 bersalin letih 24jam dlm labour room. suami masuk2 je blur bila ckp dah selamat bersalin, masa dia masuk doktor tengah jahit . 😅

4y ago

Samala...asben sy msuk2 tgk sy da bersalin, blur ja. Hihi