Share tips

Hye mums... Baru2 ni ada sorang kawan yang baru ja deliver baby yang super duper comel... Anak kelima. Tapi yang bestnya dari anak ketiga dia bersalin xkoyak dan xjahit. Anak 1st dan 2nd koyak jugak. Dia kata masa nak bersalin ank ketiga ni...ada nurse ni ajar masa nak teran tu asben ampu belakang badan kita. So tiap kali bersalin asben dia akan buat gitu. Bukan ampu sikit2...memang asben dia akan naik katil tu ampu belakang. Baby dia semua besar2 gak...pling besar no4 4kg. Kot nak try tip ni, try la ?

1 Balas

Wahhhh.. bagus tips ni. Tapi klu 4kg. Koyak jga tuuu.. besarrrr

4y ago

Masha Allah.. pandai dia.. Alhamdulillah