38 minggu keluar lendir wana coklat

Saya 38 minggu, satu hari ni, tiap Kali kencing je mesti keluar lendir coklat. Hari ni ah 5 Kali keluar lendir coklat. Tapi takda Rasa sakit. Baby Masih aktif bergerak, bergoleng2 lagi. ni dah jam 11mlm baby still aktif Dan lendir coklat Masih keluar time kencing. perlu ke hospital ke?

2 Balas

saya pun cm sis jgk pegi hospitl baru buka 2cm doc suruh blk dulu.. tp kene pantau pergerakan bby je lah, lendir coklat tu stay keluar lgi

Dah boleh get ready tuu. Nak pegi hosp boleh je cuma kalau bukaan baru 2cm, doc selalu suruh balik

4y ago

Ye ke? Sekarang still keluar coklat Tu tapi kdg2 keluar darah sikit je. Dan perut Rasa sakit segugut. Ari2 pun sakit tapi jangka masa sakit dia selang berapa jam. Tak perlu ke hospital dulu?