Lendir coklat 38minggu

Hi mummies. Nak tanya, saya dah ada tandar keluar lendir coklat dan dah bukak jalan 1cm. Tapi saya balik dan tak admit lagi. Skrg lendir coklat hari hari keluar tapi saya tak pg hosp sbb saya tak rasa contraction. Cuma sakit pinggang sahaja. Hari ni hari ketiga lendir coklat keluar. Selalunya lendir coklat kluar brpe hari untuk bukak jalan lagi ye? #firstbaby

3 Balas

better pergi plk hospital sis mebi dh sampai masa nk bersalin tu.. kwan sy mcm tula tahu² esok pg bersalin dh

2y ago

Kawan awak ada rasa sakit contraction tak? Ke keluar lendir coklat je bfore bersalin tu?

sama sy tpy xrase sakit..sis mcm mne ye..bole cerita sikit x pengalaman..

saya x pasti tp sy up soalan puan ya