Air ketuban banyak dan baby songsang

Saya 29w4d. Dua minggu lepas scan baby dkt bawah dan air ketuban 15. Skrg baby kembali songsang dan air ketuban 20. Saya gdm on med dan insulin. Saya agak down. Ada mommies yg boleh share pengalaman dan bagi semangat? 😔

1 Balas

sbb skrg baru 29w. so jaga lah mkn ape sume sbb baby ade peluang lg nk pusing bawah. bykkn bersama suami. usap2 perut pujuk baby suruh pusing bawah. boleh ambik torchlight handphone suluh kt bhg bawah perut mlm2 biar baby turun kepala ke bawah. baby still boleh pusing smpai w36. lps w36 mmg x boleh dah. bykkn doa. bykkn berjalan. boleh pusing lg tu. ckp n pujuk baby tiap hari taw.