Hidap diabetic

Ada petua utk bnyakkan air ketuban dan baby skrang songsang... Sy dah 28minggu skrang ni. Doc kate air ketuban sikit maybe sbb effect dri kencing mnis sy n skrang sy amik insulin dan ubatan kencing mnis...ada petua x?

2 Balas

Sy pernah ketuban kurang. dr cuma suruh banyakkan minum air kosong je. alhamdulillah mmg bertambah air ketuban. ada jugak petua suruh makan tembikai. tapi yg tu sy tak pernah cuba.

ada jugak petua makan tembikai...elok amalkan masa mengandung