Air ketuban banyak

Hi mommy. Sy skrg dah 33w 3d, scan doc kata air ketuban banyak, AFI 20 keatas. Kedudukan baby pula breech. Ada tk cara nk normalkan balik air ketuban tu? Checkup 2 minggu akan dtg. Hm rasa down sgt.

2 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya tak lalui apa yang mommy lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan dan moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sya pnh alami,pnrgn dr dktr yg air ketuban sya byk,sya x brp igt bacaan dia..mula2 sya down jgak,sya try kurangkn mkn & mnum bnda2 manis..alhamdulillah bacaan air ketubn kmbali normal..moga dipermudahkn urusan sis & baby..aamiin 🥰