Sangat suka hati bila tahu hamil..tapi sedih period datang pula

Saya 2 bulan tak datang period..masuk bulan ke 3 tiba2 datang period...so saya takut la tak jadi hamil.sebab saya dan suami 8 tahun dah kawin belum ada anak lagi.adakah ni menunjukan saya tak hamil..boleh ke period datang masa hamil? Tu masa saya datang period hari permata...

Sangat suka hati bila tahu hamil..tapi sedih period datang pula
2 Balas

selalu nye tak akan period kalau pregnant.. sebab tu kalau ade pape darah yg keluar kne cpt2 jumpa dkter..

Upt negatif. Ada dapat upt yg positif ke?