Kecewa dan sedih

Sy last period bln 1,bln 2 xdtg..blm 3 ni pn blm period lagi..hrtu chek upt 2 line tapi kabur,pergi klinik negatif..scan pun kosong..mmy² doakan sy smoga cepat hamil..hati sedih bila asyik teringat arwah anak😣😣😣

2 Balas

Doa2 banyak2.. sy dah lalui mcm ni thn lepas. Anak meninggal, umur baru 1thn 2 bulan. Operation gagal. Lepas dia meninggal, hari2 sy doa lepas solat sambil usap perut mintak ditiupkan nyawa dlm rahim sy. 2 bulan kemudian alhamdulillah dimakbulkan doa sy. Sekarang dah 8 bulan pregnant. Sy paham sedih tu mcm mana. Puan jgn give up tp jgn terlalu berharap jugak. Kalau memang dah rezeki, ada tu nanti. Bila terlalu fikir dan jd stress pun boleh mempengaruhi hormon. Tu pun boleh jd sbb kenapa x period. Tenangkan diri, luangkan masa dgn benda2 yg happy, yg tenang, luangkan masa dgn suami. Ini yg sy buat lepas anak meninggal dan x expect pun boleh pregnant secepat tu sbb sy jenis irregular period.

1y ago

insyaAllah..Amin..sama la mcm ank sy operation gagal jgk..ank sy bru 2 bln masa tu😞..terima kasih ye sis..sy cuba kuatkan diri

Semoga Allah beri rezeki yang baik 🤍

1y ago

aminn..terima kasih sis😭