Hi mommy, normal ke sakit kawasan perut walaupun baru 6w?

Saya 1st prgncy. Dah scan 5w nampak kantung, skrg tengah tunggu nak scan 8w. Normal ke kalau rasa sakit2 dekat perut? Kadang2 rasa perut keras 😅 mcm ada tekanan dkt kawasan perut.

2 Balas

hi mommy, kalau di usia mcm gini normal sbb baby nak membesar & dia nak besarkan perut mommy🤭, tapi kalau terlalu sakit cepat2 pergi klinik buat pemeriksaan tau. happy pregnancy mommy, jangan stress2 okay. just enjoy the moment ❣️

normal sy pon mcm tu, mase 4-5w haritu lg la rase mcm kembung sampai sapu minyak yuyi, pastu xdtg period cek rupanya pregnant.. 😅 patut perut asik kembung+krem je..