Rasa “chills” dan sakit perut

Hi all mums-to-be out there , nak tanya normal ke kalo rasa sakit perut berlarutan dan left side perut rasa ada sharp pain? Semalam rasa kesejukan yang amat sangat walaupun tak bukak air cond. Kalo ikut LMP saya sdh 8w but check scan doctor kata 5w saja nampak kantung. Saya risau sangat sekarang sbb first time pregnant. 😔

2 Balas

saya pun jadi benda yang sama juga, rasa sakit perut macam nak period, tapi takda pun, cuma keputihan saja. tidur rasa sejuk sampai pakai selimut satu badan setiap hari

Sme la kita, insyaAllah xde pape.. Tggu la 2mggu nti scan semula